портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 12 березня

Опубліковано 12 березня 2023 року, 10:55

На Донецькому напрямку 1 людина загинула у Тоненькому Очеретинської громади. Зафіксовано обстріли Мар’їнки, Георгіївки та Побєди Мар’їнської ТГ. 8 разів росіяни обстріляли Курахове – у місті пошкоджено понад 12 багатоповерхівок, 20 приватних будинків, мистецька школа та ліцей; без жертв.  Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Горлівському напрямку стало відомо про ще 16 будинків, пошкоджених у Бахмуті – точний підрахунок руйнувань і жертв ускладнений постійними обстрілами. У Костянтинівці загинув 1 цивільний, поранено 2. Внаслідок обстрілів пошкоджено 4 будинки, 2 крамниці, будівля колишньої лікарні, шляхопровід і господарчі приміщення підприємства. Ще 1 людина поранена у Миколаївці. Під постійними обстрілами околиці Соледарської ТГ.

На Лисичанському напрямку близько півночі росіяни завдали ракетного удару з систем С-300 по Лиману – без постраждалих, інформацію щодо руйнувань встановлюємо. У Сіверську пошкоджено приватні будинки на двох вулицях.

Всього за добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 4. Докладніше дивіться на інфографіці.

#StopRussia