портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 15 березня

Опубліковано 15 березня 2023 року, 08:32

Напередодні росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – 1 людина загинула, 9 дістали поранення.

На Волноваському напрямку поранено людину та пошкоджено 3 будинки у Пречистівці, під обстрілами Вугледар і Новоукраїнка.

На Донецькому напрямку вночі було гучно у Курахівській громаді – у Кураховому пошкоджено 8 багатоповерхівок, 8 приватних будинків і трансформаторну підстанцію, у Дачному пошкоджено будівлі сільгосппідприємства. Зафіксовано артобстріли Мар’їнки Красногорівки, Побєди і Зоряного. У Галицинівці Новогродівської ТГ пошкоджено школу.

На Горлівському напрямку відомо про ще 2 пошкоджені багатоповерхівки та 1 приватний будинок – інформація про постраждалих не надходила. Під вогнем опинилися околиці Часовоярської та Торецької громад. У Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджено 8 будинків; ще 1 будинок пошкоджено в Олександро-Шультиному. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли тривали в Оріхово-Василівці, Міньківці та Васюківці.

На Лисичанському напрямку поранено 1 людину і пошкоджено 1 будинок у Колодязях Лиманської громади. Протягом дня відбулися численні обстріли Серебрянки Сіверської громади – без жертв.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 16. Докладніше дивіться на інфографіці.

#StopRussia