портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 15 липня: чергова цивільна мішень росіян - п’ятиповерхівка у Костянтинівці

Опубліковано 15 липня 2022 року, 10:20

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 15 липня.

- Росіяни продовжують бити по всьому фронту та містах у відносному тилу.  Чергова цивільна мішень росіян – п’ятиповерхівка у Костянтинівці. Достеменно відомо, що внаслідок ранкового обстрілу є одна поранена людина, але точну кількість жертв та обсяги руйнувань ще належить встановити. У місті відсутнє водопостачання – організовано підвезення води населенню та на об’єкти критичної інфраструктури, - повідомив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у Фейсбук. - Черкаська громада зазнала трьох обстрілів за добу: у Новомиколаївці пошкоджено адмінбудівлі, у Майдані росіяни застосували касетні боєприпаси. Майже вся громада знеструмлена, немає мобільного зв’язку та інтернету.

Повідомляється, шо Мар’їнській громаді під обстріл потрапив приватний сектор Красногорівки – відомо про одну загиблу та одну поранену людину. 

А у Світлодарській громаді вночі росіяни вели обстріли по околицях Новолуганського, Кодеми і Семигір’я. У Новолуганському одна людина загинула, у Кодемі – одна поранена. 

- Росіяни будуть обстрілювати наші міста і селища, аж поки ми їх не виженемо з нашої землі. За таких обставин єдиний правильний вихід для цивільних – евакуація! Евакуюйтесь – збережіть себе та своїх близьких! - наголошує очільник області.