портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 2 жовтня

Опубліковано 02 жовтня 2022 року, 11:22

Вночі росіяни активно стріляли на ділянках фронту від Курахового до Соледара. На Донецькому напрямку під вогонь потрапили Курахівська та Авдіївська громади – без жертв, але є руйнування, повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Курахівській громаді росіяни обстріляли з Ураганів Курахівку та завдали ракетних ударів по околицях Ганнівки та Успенівки. Є пошкоджені будинки – точну кількість встановлюємо. В Авдіївській громаді за ніч було декілька потужних обстрілів: 4 рази росіяни стріляли фугасними та запалювальними боєприпасами в районі Опитного; Авдіївку обстріляли двічі перед північчю та тричі – після. Є влучання біля багатоповерхівок та у старій частині міста – обсяги руйнувань уточнюємо.

На Горлівському напрямку постраждали Бахмутська, Торецька, Соледарська і Світлодарська громади.

У Бахмуті одна людина дістала поранення, пошкоджено 4 приватні будинки та 2 багатоповерхівки. У Соледарі теж поранено 1 людину. У Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки у Щербинівці та 2 будинки у Північному – без постраждалих. У Світлодарській громаді ніч гучно минула в Одрадівці та на станції Майорськ.

- Від російських снарядів щодня гинуть та зазнають травм жителі Донеччини. Залишатися в області – небезпечно! Евакуюйтесь вчасно! - наголошує очільник області.