портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 вересня

Опубліковано 22 вересня 2022 року, 10:22

Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 вересня.

- Напередодні ввечері росіяни завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську та обстріляли Часовоярську громаду касетними боєприпасами – завдали серйозних ушкоджень будівлі місцевої школи мистецтв та бібліотеці. Вночі та вранці ворог продовжив вести обстріли по всій лінії фронту, - повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Покровському районі під вогнем Мар’їнська, Авдіївська та Очеретинська громади. У Мар’їнській громаді зафіксовано обстріли в Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Костянтинівці – без постраждалих. 

Авдіївка всю ніч зазнавала поодиноких прильотів, а на ранок відбувся масований артобстріл центральної частини міста та танковий обстріл старої частини – інформацію про обсяги руйнувань та постраждалих встановлюємо. 

В Очеретинській громаді росіяни стріляли по околицям Очеретиного, Кераміка та Новокалинового – постраждалих немає.

У Краматорському районі постраждало село Диліївка Костянтинівської громади – пошкоджено 2 приватні будинки, без жертв.

У Бахмутському районі росіяни стріляли в Бахмутській та Світлодарській громадах. У Бахмутській громаді удари прийшлися по приватному сектору Бахмута та Хромовому – поранено 2 людини, пошкоджено 6 будинків. 

У Світлодарській громаді гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ – інформація про постраждалих не надходила.