портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 24 вересня

Опубліковано 24 вересня 2022 року, 10:10

Цієї ночі росіяни стріляли по громадах Покровського, Краматорського та Бахмутського районів, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Покровському районі росіяни ударили з ЗРК С-300 по Миколаївці Новогродівської громади – пошкодили 2 двоповерхівки та 5 приватних будинків. Також постраждала Курахівська громада: Курахове обстріляне з РСЗВ, Успенівка і Ганнівка зазнали ракетних ударів – пошкоджені приватні будинки. Крім того, внаслідок бойових дій знеструмлено Карлівську фільтрувальну станцію – Покровська громада опинилася без води. На ранок – артобстріли Авдіївки: пошкоджено адмінбудівлю АКХЗ та житлові будинки у старій частині міста. На щастя, в районі немає поранених та загиблих.

У Краматорському районі під обстріл потрапила Дружківка – без жертв, однак є пошкоджені житлові будинки. З місця обстрілу евакуйовано 7 людей.

У Бахмутському районі ніч була неспокійна у Світлодарській громаді: постійно тривали обстріли Одрадівки та станції Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

- Будь-яка точка Донеччини може стати наступною ціллю для росіян. Залишатися в області небезпечно! Евакуюйтесь вчасно! - наголошує очільник області.