портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 25 лютого

Опубліковано 25 лютого 2023 року, 11:24

На Волноваському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Розливу Великоновосілківської ТГ, тримають під вогнем Вугледар, Новоукраїнку і Богоявленку – в останній пошкоджено 2 будинки.

На Донецькому напрямку росіяни застосували Смерчі з осколково-фугасною бойовою частиною по Дачному Курахівської ТГ – пошкодили 4 будинки. Також під обстрілами Курахове, Курахівка і Гостре – у Гострому зруйновано 1 будинок і пошкоджено ще 12. Вночі тривали артобстріли Мар’їнки, Красногорівки та Єлизаветівки, а зранку 4 рази обстріляно з артилерії житлові квартали Авдіївки. Ракетного удару зазнав Прогрес Гродівської ТГ – пошкоджено 2 будинки.

На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці – пошкодили дитсадок і 4 багатоповерхівки, поранили 1 людину. У Торецькій громаді пошкоджено 3 будинки, у Соледарській – 15. Також постраждала школа у Міньківці.

На Лисичанському напрямку постраждала Званівська громада: у Званівці пошкоджено 10 будинків, у Переїзному – понад 30. Кілька будинків пошкоджено у Сіверську, щонайменше 1 – у Лимані.

Всього за добу росіяни поранили 5 жителів Донеччини. Докладніше дивіться на інфографіці.

#StopRussia