портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 25 вересня

Опубліковано 25 вересня 2022 року, 10:36

Цієї ночі росіяни били по цивільних об’єктах по всій лінії фронту від Великої Новосілки до Святогірська. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці  у соцмережі "Фейсбук".

У Великоновосілківській громаді росіяни вдарили з ЗРК С-300 по Андріївці – пошкодили три будинки та місцеву школу, без постраждалих.

У Покровському районі обстрілів зазнали Мар’їнська та Авдіївська громади. 

Пізно ввечері росіяни знову влучили у Красногорівську опорну школу – там зайнялася пожежа. Вночі відбувся ще один обстріл міста – поранено 1 людину. Також на території громади обстріли зафіксовано у Мар’їнці, Новомихайлівці та Катеринівці – без постраждалих.

Вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. За попередньою інформацію, постраждалих немає.

У Краматорському районі найбільше постраждала Святогірська громада. У Святогірську снаряд влучив у багатоповерховий будинок – поранено 6 людей. Також 2 приватні будинки пошкоджено у Хрестищі – там без жертв. 

У Бахмутському районі росіяни стріляли касетними снарядами по Часовоярській громаді – інформації про постраждалих не надходило.

- Вся Донеччина – це зона бойових дій. Залишатися тут небезпечно! Евакуюйтесь вчасно! - наголосив очільник області.