портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 28 жовтня

Опубліковано 28 жовтня 2022 року, 10:28

Вночі та вранці росіяни продовжили обстрілювати населені пункти на лінії фронту. На Донецькому напрямку обійшлося без постраждалих. Під обстріли вночі потрапили Мар’їнка, Красногорівка та Максимільянівка Мар’їнської громади, а під ранок декілька разів – Авдіївка, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Горлівському напрямку під обстрілами Торецька, Соледарська і Світлодарська громади. На Тореччині пошкоджено будинок у Північному, тривають обстріли околиць громади. У Соледарській громаді вночі були поодинокі обстріли поблизу Роздолівки, Яковлівки та Бахмутського. У Світлодарській громаді гучно було на станції Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

На Лисичанському напрямку знову неспокійна ніч у Торському та Зарічному Лиманської громади. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо.

- Щоночі росіяни завдають ударів по цивільним об’єктам нашої області. Залишатися тут – небезпечно! - наголошує очільник області. - Евакуюйтесь вчасно!