портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 30 жовтня

Опубліковано 30 жовтня 2022 року, 11:11

Вночі та вранці росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Мар'їнки до Лимана, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". Серед ночі ворог завдав ракетного удару по  Дружківці — влучив по території школи та приватних будинках. На щастя, минулося без жертв.

На Донецькому напрямку під обстрілами Мар'їнська, Очеретинська та Авдіївська громади. У Мар'їнській громаді гучно було в Мар'їнці, Красногорівці, Новомихайлівці і Катеринівці. В Авдіївці — поодинокі прильоти по старій та центральній частині міста. В Очеретинській громаді 1 людина поранена у Первомайському, також під обстріли потрапило село Красногорівка.

На Горлівському напрямку під ворожим вогнем Торецька, Бахмутська та Соледарська громади. У Торецьку росіяни пошкодили 2 будинки, обійшлося без постраждалих. У Бахмуті внаслідок численних обстрілів поранено 2 людини, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 4 приватні будинки та адмінбудівля. У Соледарській громаді зафіксовано обстріли Васюківки, Роздолівки, Парасковіївки та Бахмутського — без жертв.

На Лисичанському напрямку потерпають Лиманська та Сіверська громади. 

- У Лимані пошкоджено 2 будинки, також у громаді тривають масовані обстріли Торського і Зарічного — там обсяги шкоди встановлюємо. Сіверськ вночі зазнав артобстрілів та авіаударів. Також під вогонь потрапили Серебрянка і Дронівка — інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюємо, - зазначає очільник області. - Залишатися на Донеччині — небезпечно! Евакуюйтесь вчасно!