портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 4 липня

Опубліковано 04 липня 2023 року, 10:01

На Волноваському напрямку під щільними обстрілами Вугледарська громада. Вугледар зазнав 28 артобстрілів. Новоукраїнка двічі обстріляна з Градів — пошкоджено 2 будинки. Максимівка під вогнем артилерії і Градів, Богоявленка обстріляна з Градів. Зранку росіяни обстріляли Велику Новосілку — пошкоджено будинки на двох вулицях.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена і 6 будинків пошкоджено у Гострому Курахівської громади. Ввечері Авдіївка зазнала обстрілу з Градів, зранку — 7 ракетних ударів.

На Горлівському напрямку 4 будинки пошкоджено у Торецьку, 3 в Диліївці і 1 у Дружбі. 1 людина поранена і 2 будинки пошкоджено у Предтечиному Костянтинівської громади, зранку під обстрілом Костянтинівка. У Соледарській громаді пошкоджено будинки у Васюківці та Бондарці. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 будинки.

На Лисичанському напрямку 1 людина поранена і 2 будинки пошкоджено у Сіверську. У Лиманській громаді: 1 будинок пошкоджено у Торському, 1 у Зарічному, 2 у Ямполі, 1 у Колодязях, 1 у Ямполівці, 2 будинки зруйновано і 5 пошкоджено у Тернах.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 2. Докладніше дивіться на інфографіці.

#StopRussia