портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оприлюднено четвертий випуск бібліографічного покажчика «Бібліотеки Донеччини у масмедіа»

Опубліковано 01 лютого 2024 року, 13:46 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Донецька обласна бібліотека для дітей за підтримки облдержадміністрації пропонує до уваги четвертий випуск бібліографічного покажчика «Бібліотеки Донеччини у масмедіа» (http://surl.li/ddznl). 

Мета його – ознайомлення з матеріалами про діяльність бібліотек Донецької області, які були розміщені в друкованих виданнях, у мережі «Інтернет», а також тих, які висвітлювалися на телебаченні та радіо у 2023 році.

З початком повномасштабної війни бібліотеки Донеччини переорієнтували свою діяльність відповідно до потреб громад та внутрішньо переміщених українців, ставши гуманітарними штабами, волонтерськими та консультаційними центрами тощо. Фахівці книгозбірень продовжують популяризувати українську культуру та літературу, проводять лекції, кінопокази, навчання, надають доступ до інтернету та перевірених даних, а ще беззупину плетуть маскувальні сітки, роблять окопні свічки та збирають кошти для ЗСУ. 

Щорічник буде корисний для працівників культури, освіти, інформаційних установ, для всіх, хто цікавиться розвитком бібліотечної справи в регіоні.

Висловлюємо подяку бібліотечній спільноті Донеччини за вміння приймати виклики сьогодення, мотивацію суспільства до читання української книги, активну діяльність в інформаційному просторі.