портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Осіння казка у «Смарагдовому місті»: як діти Донеччини відновлюються та навчаються

Опубліковано 17 жовтня 2024 року, 16:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до с. Оринин Хмельницької області, наразі перебувають діти з 19 територіальних громад Донеччини.

Навчання у школі центру, оснащеній сучасним цифровим та мультимедійним обладнанням, відбувається в очному форматі. Днями учні долучилися до проведення тематичного тижня «Осінь золота». У межах заходів проведено відкритий урок «Хліб усьому голова», вікторина «Осінь-чарівниця», виставка малюнків «Барви осені», створено фотозону «Щедрий врожай». 

У вільний від уроків час діти мають можливість займатись цікавими, улюбленими справами – відвідувати гуртки і секції за інтересами. Вже традиційними для програми центру стали пікнік-паті – прогулянки живописними куточками осінньої Хмельниччини з приготуванням їжі на багатті. 

Навчання і відпочинок учнів закладів освіти Донеччини у «Смарагдовому місті» триває, й попереду багато цікавих подій, справ та вражень. Бажаємо нашим дітям нових відкриттів, натхнення та незабутніх миттєвостей, які допоможуть їм розкрити свій потенціал та відчути тепло підтримки.