портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Освітній хаб «Донеччина» знову збирає друзів

Опубліковано 18 лютого 2023 року, 14:41 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

17 лютого на базі освітнього хабу «Донеччина» для дітей та їхніх батьків проведено чергову зустріч. На захід у лабораторіях конструкторського бюро «Юні винахідники України» завітали внутрішньо переміщені родини з Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві, а також представники благодійних фондів «Добро», «Фонд освітніх ініціатив» та громадської організації «Всеукраїнська ліга українських жінок», у межах співпраці з якими втілюються в життя освітні ініціативи.

Програма заходу передбачала творчі завдання, розвивальні ігри та майстер-класи, у яких діти із задоволенням брали участь. Учасники отримали інформацію про відомих винахідників України: Сікорського І. І., Патона Є. О., Корольова С. П.

Багато позитивних емоцій у дітей та підлітків викликали інтерактивні завдання зі створення та презентації моделей мосту, гелікоптера та супутника з використанням конструкторів LEGO. Винагородою і приємною несподіванкою для юних винахідників стали подарункові набори від The LEGO Foundation в Україні.

За матеріалами департаменту освіти і науки облдержадміністрації