портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Освітяни Донеччини взяли участь у тренінгу «Технології комунікативної діяльності органів публічної влади»

Опубліковано 22 серпня 2024 року, 12:35 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У межах проведення другого дня Х Конгресу освітян Донеччини «Нові часи: особистість понад усе!» для начальників та спеціалістів управлінь/ відділів освіти більш ніж 30 територіальних громад  Донецької області відбувся тренінг «Технології комунікативної діяльності органів публічної влади».

Тренери зустрічі Володимир Мороз (завідувач кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, кандидат наук з державного управління, доцент) та Ія Дегтярьова (професор кафедри публічного управління і проєктного менеджменту ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, доктор наук з державного управління, професор) активізували роботу учасників через дискусію «Як наш підрозділ з управління освіти здійснює внутрішню і зовнішню комунікативну діяльність», долучали присутніх до участі в інтерактивних тренінгових вправах «Інформаційний літачок»,  «Несподівана зустріч», «Транкзакційна методологія для ефективного спілкування», «Тайм-аут на думки», «Дебати про майбутнє».

Цей тренінг став потужним імпульсом для розвитку комунікативних навичок. Учасники не лише збагатили теоретичні знання, але й отримали цінний практичний досвід, відпрацювавши різні комунікативні сценарії. Завдяки тренінгу навчилися ефективніше будувати діалог з різними  стейкхолдерами, долати комунікаційні бар’єри та створювати сприятливу атмосферу взаємодії. Отримані знання та навички дозволять начальникам та спеціалістам управлінь/ відділів освіти більш впевнено представляти інтереси громад, будувати міцні партнерства та сприяти розвитку освіти регіону.