портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Освітяни Авдіївки взяли участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти 2017»

Опубліковано 21 березня 2017 року, 11:23

16 березня у Київському палаці дітей та юнацтва відбулося відкриття Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П′ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «WorldEdu». Організаторами головної події освітньої галузі України стали компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України й Національної академії педагогічних наук України.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тарас Кремінь зачитав вітальне слово від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Про необхідність презентувати високоякісну національну українську освіту зазначив у виступі народний депутат України Віталій Курило.

До змістовної тематичної програми виставки, що тривала три дні, було включено конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю директорів і провідних науковців.

Про масштабність і популярність даного заходу свідчать 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини і Китаю.

За підтримки військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка освітяни міста взяли участь у цій виставці.

Освіту нашого міста представляли заступник начальника відділу освіти Ольга Точило, директор НМЦ відділу освіти Юлія Близнова та директор ЗОШ № 6 Вікторія Шляхова, які ретельно готувалися до виставки: розробляли концепцію презентації освіти міста на прикладі досвіду роботи Авдіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6, готували виставковий матеріал. Також на виставку була представлена конкурсна робота з тематичної номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота». Під час виставки освітяни нашого міста мали змогу не тільки представити свій досвід роботи з даного напрямку, а й обмінятися наробками з представниками освіти всієї України. Увагу експозиції нашого міста приділив президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь.

За активну участь у створенні сучасної, якісної системи національної освіти відділ освіти військово-цивільної адміністрації м.Авдіївка був нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

За участь у тематичній номінації золоту медаль «Сучасні заклади освіти - 2017» отримала Авдіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. № 6. Також школа була нагороджена грамотами Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

1489706028 IMG_20170316_100234 IMG_20170316_105719 IMG_20170316_120801 IMG_20170316_181643

                                                За інформацією відділу освіти ВЦА Авдіївки