портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оздоровлення дітей Донеччини на Закарпатті

Опубліковано 22 вересня 2023 року, 20:02 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В рамках співпраці облдержадміністрації та Торгово-промислової палати України, спрямованої на підтримку дітей, постраждалих внаслідок агресії російської федерації, вдруге в поточному році організований відпочинок дітям Донецької області на Закарпатті.

Благодійний фонд Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» спільно з Асоціацією дитячого та молодіжного туризму України реалізує Програму психологічної реабілітації та оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації. Мета Програми – надання дітям психологічної підтримки та оздоровлення, сприяння інтеграції у мирне середовище та покращення навичок з комунікацій та навчання.

22 вересня поточного року 22 дитини Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі діти, позбавленні батьківського піклування, діти з багатодітних родин, діти загиблих Захисників та Захисниць України, діти батьків учасників бойових дій тощо, направлено на відпочинок до рекреаційного центру «Іллара» м. Іршава Закарпатської області. Благодійним фондом ТПП України «Разом з Україною» взяті усі витрати на організацію переїзду групи дітей з Києва до центру та в зворотному напрямку, а також перебування дітей в дитячому закладі відпочинку.

Під час відпочинку дітей чекають різноманітні дозвіллєві, розважальні, пізнавальні, спортивні, культурні заходи та майстер-класи. Окрім цього, професійними дитячими психологами, педагогами та аніматорами будуть організовані практичні психологічні тренінги, спрямовані на психологічну реабілітацію дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

Бажаємо нашім дітям знайти нових друзів, набратися позитивних вражень та отримати яскравих і неповторних емоцій!

Дякуємо соціальним партнерам Торгово-промисловій палаті України та Благодійному фонду Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» за підтримку та допомогу дітям області!

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації