портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Окреслено основні завдання на 2023 рік

Опубліковано 11 січня 2023 року, 18:18

Основні завдання на 2023 рік окреслили сьогодні на загальній нараді під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленко за участі керівників громад та структурних підрозділів ОВА. 

- Безумовним пріоритетом залишається оборона області і забезпечення - наскільки це максимально можливо - безпеки й потреб цивільного населення, - наголосив очільник області. - У минулому році команда обласної та місцевих військових адміністрацій діяла злагоджено й ефективно. Такий темп та рівень самовіддачі, впевнений, триматимемо і надалі. 

Вже десять місяців поспіль на Донеччині точаться запеклі бої, росіяни руйнують все, що ми будували протягом багатьох років (попри війну, яка на території Донеччини триває вже вісім років). Але нам вистачить сил вистояти і перемогти.

Павло Кириленко акцентував увагу на тому, що вислів "війна все спише" не може бути актуальним для жодного керівника, на будь-яких рівнях. 

"Від кожного вимагаю прозорості і чіткості в роботі, координації місцевих, районних, обласних структур, широке залучення волонтерів та небайдужих громадян до справи оборони нашої області, до процесів, які відбуваються в громадах, - заявив очільник області. - Ми прожили важкий рік. І вистояли. Переконаний, що нам буде до снаги впоратися з усіма викликами, які ставить перед нами поточний, 2023-й, рік".