портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко оглянув пункти незламності та укриття, обговорив потреби прифронтових населених пунктів з очільниками громад

Опубліковано 10 лютого 2023 року, 17:17

Потреби прифронтових населених пунктів, проблеми їхнього водо-, електро-,  тепло- та  газозабезпечення обговорив сьогодні з очільниками громад начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Очільник області оглянув пункти незламності, центри видачі гуманітарної допомоги, укриття.

- Ситуація на фронті загострюється, ворог регулярно обстрілює ракетами прифронтові населені пункти, намагаючись нанести максимальної шкоди передусім цивільному населенню. А тому вимагаю від очільників військових адміністрацій максимальної концентрації на потребах людей, - наголосив Павло Кириленко. - Розуміємо, що абсолютних гарантій безпеки їм дати не може ніхто, втім, необхідно передбачити різні ситуації та бути до них готовими.  Не втомлююся повторювати, що найкращий вихід для цивільних - евакуація. Обласна військова адміністрація надає усі можливості для цього. В області мають залишитися лише ті, хто забезпечує її обороноздатність.  Донеччина завжди була і є українською. Працюємо над тим, щоб так було завжди.