портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

КПВВ на Донеччині забезпечені усім необхідним для роботи в умовах карантину

Опубліковано 18 березня 2020 року, 19:16

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко та його заступник Вадим Філашкін спільно з начальником Краматорського прикордонного загону Анатолієм Федорчуком оглянули контрольний пункт в’їзду-виїзду «Майорське».

КПВВ «Майорське» (як і інші три контрольно-пропускні пункти, які діють на Донеччині) повністю забезпечені необхідним для роботи в умовах запровадження загальнодержавного карантину та обмеження перетину лінії розмежування задля недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.  Обладнання для проведення температурного скринінгу, засоби для дезінфекції приміщень та особистого захисту персоналу, інформаційні матеріали – усе в достатній кількості.

Під час робочої поїздки до «Майорського» голова області поспілкувався і з жителями прифронтового селища Зайцевого. За словами мешканців, наразі гостро стоїть питання відновлення житлових будинків, які постраждали внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань, забезпечення сталої подачі води та електроенергії, опалення багатоквартирних будинків та налагодження трансляцій українського телебачення. Голова ДонОДА доручив голові Зайцівської військово-цивільної адміністрації опрацювати потреби та направити їх на розгляд Донецької облдержадміністрації – нагальні потреби людей мають бути вирішені.