портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко обговорив з представниками Міжнародної організації з міграції забезпечення потреб жителів Донеччини

Опубліковано 07 квітня 2023 року, 13:31

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко провів зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції. На ній обговорили забезпечення потреб жителів Донеччини.

- Співпраця з МОМ триває вже давно — зокрема, великою мірою завдяки їхній підтримці нам вдалося успішно пройти зимовий період. Із настанням весни потреби змінюються, але не зникають, - зазначив очільник області. - На цьому тижні МОМ передала Донеччині 293 генератори, ще 51 буде доставлено найближчим часом. Значна частина з цих генераторів призначена для потреб водозабезпечення.

На зустрічі говорили про необхідність створення матеріального резерву у громадах для швидкого реагування на надзвичайні ситуації.  Нещодавній приклад із підтопленням Краматорської громади показав, наскільки це важливе питання — Міжнародна організація з міграції допомагає нам і з ліквідацією наслідків цієї надзвичайної ситуації.

Також у МОМ мають намір допомогти будматеріалами для ремонту пошкоджених приватних будинків у відносно віддалених від фронту громадах Донеччини.

- Окрім допомоги тим, хто залишається в області, МОМ також дбає і про тих, хто виїхав. Зокрема, говорили про відновлення спроможностей оздоровчого центру "Смарагдове місто", який зараз працює на Хмельниччині, та Бахмутського психоневрологічного диспансеру, який працює на Полтавщині. Дякую Міжнародній організації з міграції за постійну увагу до проблем Донеччини! - наголосив Павло Кириленко.