портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко відвідав 8 інфраструктурних об'єктів у Краматорську

Опубліковано 14 травня 2020 року, 17:15 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

8 об'єктів у Краматорську, де ведеться будівництво та капітальний ремонт коштом обласного, державного та місцевого бюджетів, голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко відвідав сьогодні в рамках робочої поїздки.

Серед них на вулиці Парковій Центр надання адміністративних послуг, спортивно-оздоровчий комплекс і Центр позашкільної роботи; крите футбольне поле зі штучним покриттям, об'єкти укріплення берегів та розчистки русел Казенного Торця та Біленької в районі Саду Бернацького; льодова арена та басейн Н2О Classic в районі парку Пушкіна.

Роботи на більшості об'єктів розпочалися у 2016-2018-му роках.

Виняток становили крите футбольне поле зі штучним покриттям у Саду Бернацького та спортивно-оздоровчий комплекс з футбольним полем, майданчиком для пляжного волейболу, легкоатлетичною доріжкою по вулиці Парковій.

Їх будівництво розпочали в рамках програми Велике будівництво, яка була започаткована президентом України Володимиром Зеленським.

Таким чином, за словами очільника області, поле в Саду Бернацького готове до використання, його сьогодні вже випробували на міцність (з дотриманням умов карантину!) три майбутні зірки світового футболу - 10-річний Платон та 6-річні Гордій і Ренат. Роботи по спорткомплексу на Парковій планується завершити цієї осені.

Він також додав, що по об'єктах, де роботи тривають вже протягом двох-трьох років, разом із заступником голови ОДА Денисом Клюшниковим, міським головою Краматорська Андрієм Панковим, керівниками профільних департаментів Донецької ОДА та представниками підрядних організацій визначено проблемні моменти та шляхи їх усунення. Продумано алгоритм спільних дій для успішного завершення робіт.