портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко вручив державні нагороди керівникам військових адміністрацій та структурних підрозділів ОВА

Опубліковано 26 грудня 2022 року, 14:00

Сьогодні голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко вручив державні нагороди керівникам військових адміністрацій та структурних підрозділів ОВА.

"Кожен з вас своєю плідною працею забезпечує у тому числі і обороноздатність нашої області. Наша область у найскрутніші моменти стримала ворожу навалу, і я розумію, яка величезна відповідальність на кожному керівникові зараз. Кожен з вас на своєму місці не просто заслуговує на такі нагороди, це найменше, чим держава може відзначити вас. Кожним з вас я пишаюсь особисто", - наголосив очільник області, звертаючись до присутніх.

Указом Президента України за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеню заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, орденом княгині Ольги ІІ ступеню - начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів ДонОДА Лілію Золкіну, орденом княгині Ольги ІІІ ступеню - директора департаменту соціального захисту населення ДонОДА Олену Токареву. 

Також державні нагороди отримали керівники військових адміністрацій, які щодня попри обстріли з боку ворога виконують свою роботу та допомагають людям.

"Хочу подякувати кожному з вас за  стійкість, за нашу згуртованість, за те, що ми чітко розуміємо, що ми будемо робити далі, куди ми рухаємось - до нашої спільної перемоги. Які б перепони не стояли на нашому шляху, ворогу не здолати нашу єдність, нашу любов до рідної землі. Слава Україні!", - наголосив Павло Кириленко. 

Також учасники заходу хвилиною мовчання віддали шану героям, які загинули у боях за звільнення рідної української землі від російських окупантів.