портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко взяв участь в урочистій зустрічі у посольстві Сполученого Королівства з нагоди коронації нового монарха -Чарльза III

Опубліковано 06 травня 2023 року, 13:56

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко взяв участь в урочистій зустрічі у посольстві Сполученого Королівства з нагоди коронації нового монарха - Чарльза III.

- Це - безперечно історична подія, яка трапляється раз на покоління. Щиро вдячний нашим британським партнерам за запрошення - це свідчення того, що Донеччина не залишиться наодинці зі своїми проблемами та матиме підтримку Сполученого Королівства, - зазначає Павло Кириленко. - Тісні зв'язки Британії і Донеччини розпочалися далеко не сьогодні - головне місто області, Донецьк, було засноване валійцем Джоном Г'юзом. Впевнений, що ці зв'язки тільки міцнішатимуть.

Як підкреслив очільник області, "вже зараз британці довели, що є великими друзями України - завдяки їхній підтримці ми зуміли втримати російську навалу і готові до звільнення тимчасово окупованих територій".

"У королі Чарльзі та в усьому народі Сполученого Королівства ми маємо надійного союзника. Нехай правління буде довгим, а союз - непохитним", - наголошує Павло Кириленко.