портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко з робочим візитом відвідав КПВВ «Майорськ»

Опубліковано 09 липня 2019 року, 18:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 9 липня, відбувся перший робочий візит новопризначеного голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка на КПВВ "Майорськ".
Очільник області оглянув пункти пропуску громадян, пункти надання медичної допомоги, зони відпочинку та очікування. Наразі вже розмежовані смуги для пішоходів і автотранспорту, встановлені навіси, зали для очікування та проходження паспортного контролю, стаціонарні санвузли з проточною холодною й гарячою водою, КПВВ працює у штатному режимі й здійснює усі пропускні операції. Нагадаємо, що на території Донецької області працює 4 КПВВ ("Мар'їнка", "Новотроїцьке", "Майорське" та "Гнутове").

Голова ДонОДА зазначив, що роботи на КПВВ завершуються. "Мешканці Донецької області, які проживають на тимчасово окупованих територіях - це громадяни України. І ми маємо забезпечити гідні та комфортні умови перетину лінії розмежування. Ми вже облаштували КПВВ «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове», завершуємо роботи на КПВВ «Майорське» , - підкреслив Павло Кириленко.