портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко з робочим візитом відвідав Великоновосілківський район

Опубліковано 03 вересня 2019 року, 17:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Під час робочого візиту до Великої Новосілки голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко оглянув центральну районну лікарню. Протягом п’яти років на ремонт її приміщень та придбання сучасного медичного обладнання було спрямовано понад 52 мільйони гривень. Роботи за проєктом фінансувались за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та бюджету Великоновосілківського району. 

У лікарні були утеплені фасади корпусів відділень, відремонтовані покрівлі, внутрішні приміщення стаціонару, замінена теплотраса та встановлені опалювальні котли. Також було придбане якісно нове обладнання: комп'ютерний томограф, лапароскопічна стійка для хірургічних втручань, дентальна рентгенологічна установка, лабораторні аналізатори тощо. 

«Тепер понад 38 тисяч жителів району та 18 тисяч вимушених переселенців з тимчасово окупованої території отримують якісні медичні послуги, у тому числі - й цілодобову невідкладну допомогу. У лікарні функціонують хірургічне, акушерсько-гінекологічне, терапевтичне відділення, відділення екстреної меддопомоги, кабінети рентгену, комп'ютерної томографії та амбулаторного гемодіалізу», - зазначив Павло Кириленко.

Також очільник області відвідав школу у Великій Новосілці, у якій виникли проблемні питання щодо капітального ремонту покрівлі. Павло Кириленко оглянув хід ремонтних робіт та поспілкувався з представником підрядної організації щодо дотримання графіку виконання робіт.  

«Якщо не збавить темпів, то в зиму школа увійде сухою - дах має бути капітально відремонтований. Контролюватиму, щоб підрядник виконав свою обіцянку», - заявив він.

Павло Кириленко наголосив, що департамент капітального будівництва Донецької ОДА чекає від підрядників якісної проєктно-кошторисної документації щодо ремонту фасаду школи. Він підкреслив, що як тільки ПКД буде виготовлена підрядник розпочне роботи.