портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко: Злагодженими зусиллями ми подолаєм усі перешкоди, щоб успішно пройти осінньо-зимовий період

Опубліковано 28 липня 2023 року, 20:20

Стан енергосистеми та підготовка до опалювального сезону на Донеччині. Ці теми були провідними на спільному брифінгу начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка та голови правління НЕК «Укренерго» Володимира Кудрицького. Вони розповіли про підготовку до осінньо-зимового періода,  відновлення енергооб’єктів після російських атак, стан енергосистеми області, планування дій щодо деокупованих територій, а також відповіли на питання журналістів. 

Павло Кириленко зазначив, що зараз іде активна підготовка до проходження осінньо-зимового періоду. "Цей процес триває і я впевнений, що злагодженими, скоординованими зусиллями ми подолаємо всі перешкоди і застосуємо всі можливі альтернативні джерела для того, щоб на Донеччині успішно був пройдений прийдешній осінньо-зимовий період", - наголосив очільник області. 

- Для "Укренерго" забезпечення сталого енергопостачання Донецької області - це абсолютний пріоритет, - підкреслив Володимир Кудрицький. - Ми знаємо, в яких екстремальних умовах  доводиться працювати в умовах постійного терору ворога проти енергосистеми регіону. Наша мета - виробити чіткий алгоритм дій для того, щоб на початок опалювального сезону ми мали максимальний рівень готовності і мінімізували під час зими будь-які проблеми, які можуть бути викликані діями ворога. І найважливіше - ми знаємо, що робити.

Повністю відео брифінгу дивіться тут: