портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним

Опубліковано 20 травня 2023 року, 20:20

Павло Кириленко на зустрічі з міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишіним обговорили шляхи розвитку оборонної інфраструктури Донеччини. 

- Вміло вибудувана система оборони - один з ключових факторів ефективного  протистояння ворогу та накопичення сил для подальших активних дій. У цьому напрямку Донецька обласна військова адміністрація разом із військовими веде масштабну планомірну роботу вже не перший рік. І я з впевненістю можу сказати, що вона дає вагомі результати. Передусім - це збережені життя українських воїнів, убезпечення цивільного населення та суттєве ускладнення ворожих маневрів, - наголосив очільник області.

Окрему увагу було приділено питанням розмінування - зокрема, деокупованих територій. Саме наша область може стати майданчиком для впровадження пілотного проєкту з розмінування та як наслідок - напрацювання практик для інших областей України.

- Вдячний особисто пану міністру та усій команді міністерства за підтримку наших ініціатив та розуміння оборонних потреб області, - зазначає Павло Кириленко. - Разом працюємо на перемогу!