портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями учасників бойових дій на території інших держав

Опубліковано 21 лютого 2020 року, 16:24 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко взяв участь у роботі круглого столу з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями учасників бойових дій на території інших держав. Темою круглого столу стала співпраця ветеранських організацій та органів державної влади.  

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко відзначив велику роль ветеранів у розбудові держави та наголосив на необхідності розвитку співпраці.

«Ваш досвід постійно допомагає державі розвиватись у умовах реформ, які зараз відбуваються у країні. Ви одними з перших стали на захист України вже у цій війні, і тому ваші заслуги перед країною важко переоцінити. Проблеми ветеранів спільні для учасників усіх війн, тому нам необхідно розвивати співпрацю між ветеранськими організаціями та органами державної влади для того, щоб ефективно відслідковувати ваші потреби та оперативно вирішувати усі проблемні питання», - наголосив Павло Кириленко.

Під час круглого столу зокрема були розглянуті питання пенсійного забезпечення та соціального захисту учасників бойових дій, медичного забезпечення ветеранів та функціонування ветеранських громадських організацій. Представники департаментів Донецької ОДА та органів виконавчої влади надали вичерпні відповіді на усі питання учасників круглого столу та розповіли про перспективи співпраці з органами державної влади.