портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський зустрівся з делегацією USAID

Опубліковано 14 травня 2018 року, 20:35

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський  зустрівся з делегацією USAID на чолі з керівником Бюро USAID по Європі й Євразії паном Броком Бірманом.

На засіданні обговорили питання соціально-економічної ситуації в регіоні, заходи, які вживають регіональні органи влади для підтримки розвитку малого підприємництва та диверсифікації економіки, реформи врядування та надання послуг, стан впровадження основних реформ на Донеччині. Також розглянули питання зв’язку з українцями, які перебувають на тимчасово окупованій території та шляхи доступу до української інформації. Визначили основні пріоритети та напрями співпраці, а також перспективи участі USAID в програмах які буде запроваджувати обласна влада. Очільник області зауважив на тому, що допомога USAID дуже важлива для Донеччини, тому він сподівається на плідну співпрацю.

«На вашу підтримку розраховують міста Донеччини не тільки зі стабільним бюджетом, як, наприклад, Маріуполь, а й міста дотаційного характеру. Це такі, як Добропілля, Костянтинівка та інші. Ми прагнемо досягти балансу в соціально-економічному розвитку області, аби покращити загальний рівень життя», – акцентував Павло Жебрівський.

У знак поваги та довіри Брок Бірман вручив голові Донецької облдержадміністрації значок члена USAID.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації