портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перелік матеріалів щодо продовження виплат субсидій та пільг згідно з постановою КМУ від 08.05.2024 № 521

Опубліковано 07 червня 2024 року, 13:43 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Кому необхідно до 1 липня звернутися за продовженням виплат — https://t1p.de/bi1sw.

Відеороз`яснення — https://t1p.de/js8bs.

Покрокова інструкція: хто має звернутися за продовженням виплат, способи звернення, необхідні документи — https://t1p.de/xhzy0.

Відеоінструкція — https://vm.tiktok.com/ZMreBfBgQ.

Як подати документи для оформлення субсидії або пільги онлайн — https://t1p.de/kl54x.

Відповіді на актуальні питання щодо надання, нарахування та виплати житлових субсидій і пільг з урахуванням енергетичної кризи, що склалася в м. Харкові та населених пунктах Харківської області — https://t1p.de/0vbea.

Наша родина до 24 лютого 2022 року проживала на території, де зараз ведуться активні бойові дії, отримували субсидію на житлово-комунальні послуги. З того часу за перепризначенням субсидії не зверталися. Що ми повинні зробити для продовження отримання виплат? 

Докладніше — https://t1p.de/215b8.

До початку військових дій я з дитиною проживала в населеному пункті, який зараз знаходиться на окупованій території. Отримувала субсидію на житлово-комунальні послуги. На момент евакуації в мене залишився борг по сплаті, на погашення якого був підписаний договір про реструктуризацію. Чи можу я подати заяву на перепризначення виплати? 

Докладніше — https://t1p.de/hqubb.

Мої батьки подали заяву на перепризначення пільги на житлово-комунальні послуги згідно з постановою КМУ від 08.05.2024 № 521. Як вони можуть дізнатися про результати її розгляду? 

Докладніше — https://t1p.de/zib8o.

Чи будуть виплачувати субсидію на електроенергію родині, яка отримувала її до 24 лютого 2022 року в населеному пункті Харківської області, у якому наразі йдуть активні бойові дії, якщо підприємство, яке надавало житлово-комунальні послуги, зараз не працює? 

Докладніше — https://t1p.de/3q72f.

Наша мама, мешканка міста Авдіївка, має житлову пільгу, яка була призначена до 24 лютого 2022 року. Зараз тимчасово проживає за кордоном. Чи може вона подати заяву на продовження виплати і яким чином? 

Докладніше — https://t1p.de/nznex.

З 24.02.2022 ми з дружиною тимчасово переїхали до м. Черкаси, орендуємо квартиру. Отримали довідки внутрішньо переміщеної особи за новою адресою, де зараз мешкаємо. Планую подати заяву на призначення субсидії за цією ж адресою. Чи потрібно мені долучати договір оренди житла до заяви на призначення субсидії? 

Докладніше — https://t1p.de/sp053.


За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.