портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підбито підсумки проведення у 2021 році відновлювальних робіт житла, пошкодженого в Донецькій області внаслідок агресії РФ

Опубліковано 03 листопада 2021 року, 12:00

Підсумки проведення у 2021 році  відновлення пошкодженого/зруйнованого внаслідок російської агресії  житла в Донецькій області підбили під час наради, яка відбулася під головуванням заступника голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна сьогодні, 3 листопада.   

У нараді також взяли участь представники структурних підрозділів ОДА, міжнародних організацій, Державної служби з надзвичайних ситуацій та керівники військово-цивільних адміністрацій. 

Вадим Філашкін зазначив, що завдяки злагодженій роботі вдалося досягти значних показників – 980 відновлених покрівель.

«У 2021 році облдержадміністрацією для відновлення будинків, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації,  було виділено 11,6 млн грн для закупівлі будівельних матеріалів в регіональний матеріальний резерв. Для виконання відновлювальних робіт залучався особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій у кількості  300 осіб з різних куточків нашої країни», - наголосив Вадим Філашкін.

Також заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін нагородив представників міжнародних гуманітарних організацій,  керівників райдержадміністрації, військово-цивільних адміністрацій, структурних підрозділів облдержадміністрації.

Заступник очільника області наголосив, що триває робота щодо надання грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації. У 2021 році облдержадміністрацією проведено 14 засідань відповідної комісії, яка ухвалила рішення надати грошову компенсацію 308 постраждалим на загальну суму 74,7 млн грн.