портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підготовлено Резолюцію за напрацюванням панельних дискусій Конгресу жінок Донеччини «Рух до гендерної рівності в контексті міжнародних зобов’язань України»

Опубліковано 09 листопада 2021 року, 14:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

За результатами Конгресу жінок Донеччини «Рух до гендерної рівності в контексті міжнародних зобов’язань України» до 30-річчя незалежності України, який відбувся в Донецькій області 4-5 жовтня, підготовлено Резолюцію, яка включає напрацювання панельних дискусій двох днів заходу.

З текстом Резолюції можна ознайомитись за посиланням: https://goo.su/94Zm

Нагадуємо, що співорганізаторами заходу виступили Донецька обласна державна адміністрація, ООН Жінки, проєкт USAID «Економічна Підтримка Східної України», Фонд ООН у галузі народонаселення, ГО «СМАРТА», Національний Демократичний Інститут.

Метою заходу було:

•    Об’єднання прогресивного жіноцтва Донеччини довкола актуальних питань всебічної участі жінок у житті та розвитку регіону, а також ідеї гендерної рівності як запоруки розвитку української демократії.

•    Обмін досвідом та кращими практиками щодо просування гендерної рівності та розширення прав й можливостей жінок на місцевому та регіональному рівні.

•    Підготовка рекомендацій щодо посилення залученості жінок та ролі жінок у процесах  прийняття рішень на рівні громади та регіону.

•    Обмін кращими практиками локалізації Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на місцевому та регіональному рівнях у Донецькій області.

•    Підсилення мережування громадських організацій та груп самодопомоги.