портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписано Меморандум про співпрацю між Громадською спілкою «Асоціація гуманітарний центр «Все буде добре» та Донецькою облдержадміністрацією, обласною військовою адміністрацією

Опубліковано 26 жовтня 2022 року, 22:22 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

26 жовтня в рамках наради щодо стратегічних напрямків роботи з внутрішньо переміщеними особами під час воєнного стану у м. Дніпро відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Громадською спілкою «Асоціація гуманітарний центр «Все буде добре» та Донецькою обласною державною адміністрацією, обласною військовою адміністрацією.

На нараді були висвітлені найважливіші аспекти роботи структурних підрозділів Донецької обласної державної адміністрації під час воєнного стану.

Обговорені питання щодо роботи гуманітарних штабів, які підтримують мешканців Донецької області в найбільш безпечних регіонах України, надання гуманітарної допомоги мешканцям області, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, організації освітнього процесу для учнів/студентів з числа внутрішньо переміщених осіб, розвитку культури Донеччини, яка вже розповсюджується у всіх регіонах України.

Особливу увагу на нараді було звернуто на важливість об’єднання роботи між Донецькою облдержадміністрацією та громадськими організаціями для вирішення питань захисту внутрішньо переміщених осіб, надання допомоги та створенні умов для їх повернення додому.

По закінченню наради було підписано Меморандуму про співпрацю між Громадською спілкою «Асоціація гуманітарний центр «Все буде добре» та Донецькою обласною державною адміністрацією, обласною військовою адміністрацією.


Цей меморандум спрямований на забезпечення добробуту мешканців Донецької області, які тимчасово перемістилися (евакуйовані) до інших областей України, та стане фундаментом для встановлення тісного співробітництва сторін у гуманітарній та соціальній сферах.

«Ми повинні друг друга підсилювати, комунікувати в спільній роботі задля підтримки наших громадян», - підвела підсумок спільної наради заступник очільника області Юлія Костюніна.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації