портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписано меморандум, який допоможе підтримати переселенців з Бахмутського району: тільки в Дніпрі їх майже 15 тисяч

Опубліковано 19 серпня 2022 року, 18:15

Група «Бахмутський район єднає» Гуманітарного штабу Бахмутського району, який створений при Бахмутській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації та функціонує в місті Дніпро, щодня працює над питанням соціалізації внутрішньо переміщених осіб.

Сьогодні, в межах цієї роботи, головою Бахмутської райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Сергієм Кальяном та головою Благодійної організації «Благодійний фонд «Східноукраїнська діаспора» Артемом Сабаєвим підписано меморандум про спільну роботу за відповідним напрямком. Мета спільної роботи –  взаємодія та координація діяльності обох сторін, підписантів меморандуму,  взаємодопомога та отримання позитивного результату в забезпеченні надання соціальної (гуманітарної) допомоги внутрішньо переміщеним особам, які покинули власні домівки на території Бахмутського району.

На сьогодні орієнтовна кількість таких осіб тільки в місті Дніпро майже п’ятнадцять тисяч. підписання Меморандуму надає можливість розширити коло одержувачів гуманітарної допомоги та підвищити якість  її надання, збільшити кількість донорів як вітчизняних, так і іноземних.

#Евакуюйся_вчасно