портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписано угоду про співпрацю між Бахмутським фаховим коледжем культури і мистецтв імені І. Карабиця та Національною музичною академією України

Опубліковано 06 квітня 2023 року, 12:30 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

05 квітня 2023 року у м. Київ відбулося підписання угоди про співпрацю між Національною музичною Академією України та КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця». Під час зустрічі ректора академії Максима Тимошенка та директора коледжу Вячеслава Паржицького було обговорено напрямки співпраці та діяльності, за якими Академія, що взяла під власний патронат коледж, зможе надати необхідну допомогу.

Крім того, колектив Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Карабиця отримав пам’ятну медаль Національної музичної академії України з побажаннями стійкості та незламної віри в нашу Перемогу!

Також Максим Тимошенко привітав колектив коледжу із 120-річчям із дня утворення.

Здобувачі освіти та викладачі коледжу щиро вдячні науково-педагогічному колективу Академії, ректорату та особисто ректору Максиму Олеговичу Тимошенку та Мар’яні Давидівні Копиці-Карабиць за всебічну допомогу в нелегкі для всіх нас часи!

Водночас вітаємо Національну музичну Академію України із входженням до 100 найкращих закладів вищої освіти світу за рейтингом GQ!

Разом переможемо! Слава Україні!

Управління культури і туризму облдержадміністрації