портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підсумки жовтня: стало відомо, скільком родинам на Донеччині повернули світло

Опубліковано 02 листопада 2022 року, 12:40

За місяць фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 269 населених пунктів на Донеччині, знеструмлених через обстріли. Це дало змогу повернути світло в оселі майже 300 тисяч родин. Усього з 24 лютого енергетики на Донеччині відновили електрику для 3,2 млн родин. Енергетики роблять усе можливе, щоб повернути світло в оселі жителів регіону якнайскоріше, щойно дозволяють військові. 

За жовтень аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково поновили світло у 269 населених пунктах Донецької області, яка постійно піддається обстрілам, ракетним та авіаударам. Знову з електрикою 263,8 тисяч родин. Останнього місяця ворог особливо регулярно здійснював атаки на об’єкти електроінфраструктури.

У тому числі за минулий тиждень відновлене електропостачання 47 населених пунктів. 41,7 тисяч родин знову мають електрику.

Донецька область продовжує залишатися ареною активних боєзіткнень. Без світла поки що залишаються 86 населених пунктів. Наразі відсутня можливість виконувати там відновлювальні роботи. 

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі