портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підтримка з боку держави: Віцепрем’єрка Ірина Верещук зустрілась з підприємицею зі Слов’янська

Опубліковано 15 квітня 2024 року, 19:19 , Донецький обласний центр зайнятості

Під час робочої поїздки до міста Чернівці Віцепрем’єрка Ірина Верещук відвідала кафе «Ultra бабуся», власником якого є підприємиця зі Слов’янська Поліна Семенець.

Цей заклад має власну історію. Все розпочиналось у 2006 році з маленького кафе, яке згодом трансформувалось у сімейний ресторан «Ультра Family». У 2022 році Поліна Семенець разом з колективом була змушена релокувати бізнес до м. Чернівці, звідки родом шеф-кухар та головний технолог закладу.

В новому місті кафе отримало назву «Ultra бабуся». Через затишну домашню атмосферу та смачні страви заклад вже набув популярності у місцевих жителів.

Під час зустрічі з Віцепрем’єркою Поліна розповіла про роботу закладу та певні досягнення. Жінка поділилася своїми враженнями про участь в грантовій програмі «Власна справа». Вона висловила вдячність фахівцям за надану підтримку Слов’янського міського центру зайнятості. Спеціалісти надавали консультації та поради на кожному етапі — від підготовки бізнес-плану до його реалізації. Грантові кошти вона витратила на відновлення роботи закладу в рідному місті Слов’янськ. В складних умовах сьогодення мікрогрант став суттєвою підтримкою для її бізнесу.

На новостворені робочі місця були працевлаштовані людина з інвалідністю 2 групи та внутрішньо переміщена особа, за що підприємиця отримала компенсаційні виплати від держави. Ці кошти вона також направила на відновлення бізнесу в Донецькій області.

Розмова вийшла змістовною та предметною. Під час діалогу Поліна дізналась про нові можливості розвитку власного бізнесу безпосередньо від перших осіб держави.

В непрості часи бізнес Поліни Семенець, як і багато інших в країні, отримав підтримку держави. І це підсилює віру в те, що разом ми все відновимо та відбудуємо!