портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Пірнай у літо»: У Міжнародний день захисту дітей провели різноманітні заходи на освітніх локаціях і масштабний відеоконцерт

Опубліковано 01 червня 2023 року, 18:50 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Міжнародний день захисту дітей на освітніх локаціях Бахмутської, Краматорської, Лиманської, Мар’їнської, Очеретинської, Сіверської, Соледарської територіальних громад області, розташованих на базах гуманітарних штабів і хабів територіальних громад, відбулась низка святкових заходів. Їх програми включали квести, спортивно-розважальні ігри, майстер-класи, танці та патріотичні співанки. Заходи відбулись у Дніпрі, Жовтих Водах, Кам’янському, Кривому Розі, Одесі, Павлограді, Полтаві та Харкові.

В онлайн-просторі також відбулись різноманітні  заходи, наймасштабніший з них – відеоконцерт «Пірнай у літо», підготовлений Донецьким обласним Палацом дитячої та юнацької творчості. До онлайн-трансляції на відеохостингу «YouTube» доєднались понад 3,5 тис учнів, педагогів, батьків, представників громадськості. Зі словами вітання до учасників свята звернулась заступниця голови Донецької обласної державної адміністрації, начальника обласної військово-цивільної адміністрації Юлія Костюніна. Відеоконцерт підготовлено Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості. Свою творчість та гарний настрій дарували вихованці творчих колективів Донеччини. До вітань доєднались Донецька обласна рада лідерів учнівського самоврядування, КЗ «Донецький Палац молоді «Юність», Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді, Донецький обласний центр технічної творчості дітей та юнацтва. Наприкінці свята було анонсовано проєкт «10 кроків до Перемоги», до якого запрошено долучитись дітей протягом червня.

А в освітньому просторі Бахмутської райдержадміністрації в м. Дніпро діти Торецької громади взяли участь у конкурсно-розважальній програмі «Хай щастю дитини не буде кінця». Від імені голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленка присутніх привітала радниця голови Тамара Лук’янчук.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації