портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Після ліквідації аварії розпочато запуск магістрального водоводу Другого донецького водопроводу

Опубліковано 13 серпня 2020 року, 09:53

Запуск магістрального водоводу Другого донецького водопроводу діаметром 1400 мм розпочався ввечері 12 серпня після завершення аварійно-відновлювальних робіт на пошкодженій ділянці.   

Пошкодження водоводу виявили у середу о 02:30.  Через аварію було припинено подачу води в низку населених пунктів Донецької області.

Фахівці комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» оперативно розпочали аварійно-відновлювальні роботи на пошкодженій ділянці магістрального водоводу Другого донецького водопроводу діаметром 1400 мм.   З ранку середи працівники «Води Донбасу» відкачали воду, провели земельні роботи з влаштування робочого котловану та  приступили безпосередньо до зварювальних робіт, які  були завершені  о 17.30.

На ранок 13 серпня відновлено водопостачання Дружківки,  у Костянтинівку о 04.00 почала надходити вода, відбувається заповнення системи.

Нагадаємо, Другий донецький водопровід - головне джерело водопостачання для міст: Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також прилеглих сіл і селищ. 20 км цього водопроводу знаходиться в аварійному стані і потребує заміни.