портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання відновлення газопостачання у Мар’їнці та Красногорівці не вирішено через дії окупантів

Опубліковано 04 лютого 2021 року, 15:35

Питання відновлення газопостачання у містах Мар’їнка та Красногорівка Мар’їнського району не вирішено через дії  окупантів.    Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську 4 лютого. 

 «По газопостачанню -  це наболіле питання. Вже була радість, коли я побачив інформацію з ТКГ, коли повідомили, що окупанти надали «режим тиші»… Але дуже багато у цьому питанні є політики.  Наразі Російська Федерація відкликала попередні погодження», - сказав Павло Кириленко.

Він зазначив, що обласна влада зі свого боку зробила все  можливе для відновлення газопостачання у зазначених містах. 

Нагадаємо, в рамках відновлення газопостачання у містах Мар’їнка та Красногорівка Мар’їнського району за кошти обласного бюджету замовником робіт (Військово-цивільною адміністрацією міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області) було намічено реалізувати проєкт реконструкції газорозподільної станції (ГРС) Мар’їнка, яка  розташована  в межах дорожнього коридору автодороги Н-15 «Запоріжжя-Донецьк».   Замовником були укладені договори підряду, технічного та авторського нагляду, отримано дозвіл ДАБІ на початок робіт. Термін реконструкції  за проєктом – 125 днів з дати початку робіт на майданчику ГРС.

«Головне – це безпека людей. Звичайно, що я, як очільник області, ніколи не піду на той крок, щоб це створило небезпеку для життя та здоров’я людей -  місцевого населення та осіб, які будуть виконувати ремонтні роботи. Тому це питання по газозабезпеченню наразі лишається невирішеним»,  -  сказав голова Донецької облдержадміністрації.