портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання завершення діловодного року, складання номенклатури справ та формування справ обговорили на семінарі

Опубліковано 21 вересня 2023 року, 21:12

Питання завершення діловодного року, складання номенклатури справ та формування справ обговорили 21 вересня на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 16 червня 2023 року № 21 щодо організації інформування військових адміністрацій населених пунктів з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану.

Під час проведення заходу висвітлювались основні положення Закону України «Про критичну інфраструктуру», питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, державно-церковні відносини, законодавчі зміни у галузі кібербезпеки та вступ до основ кібергігієни.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Державним архівом Донецької області, юридичним управлінням, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання, управлінням культури і туризму, управлінням з питань інформатизації та цифровізації, відділом інформаційно - комп’ютерного забезпечення облдержадміністрації. Всього у заході прийняли участь понад 100 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації