портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Півтора мільйона жителів Донеччини користуються різними видами пільг, компенсацій та допомог

Опубліковано 03 грудня 2021 року, 17:33

Півтора мільйона жителів Донецької області користуються різними видами пільг, компенсацій та допомог. Про це голова Донецької облдержадміністраціії, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні, 3 грудня.

«Не припиняємо роботи із соціального захисту населення. Про її обсяги може свідчити одна цифра: 1,5 мільйона. Саме стільки жителів області користуються різними видами пільг, компенсацій та допомог. З настанням холодної пори року актуалізувалося питання нарахування та виплати субсидій», - сказав очільник області.

Він зазначив, що з жовтня в автоматичному режимі, без звернення громадян, які отримували субсидію в неопалювальному сезоні, здійснено розрахунок житлової субсидії на опалювальний сезон. Загалом кількість отримувачів субсидії по області на сьогодні становить майже 148 тисяч домогосподарств (це понад 20% від їх загальної кількості).

Загальна сума нарахованих з початку року житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг складає 1,57 млрд грн (у тому числі у грошовій готівковій формі — понад 1,37 млрд гривень).