портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Планується проведення обласного конкурсу «Жінка Донеччини»

Опубліковано 03 березня 2023 року, 18:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Сьогодні відбулася робоча зустріч при заступникові голови облдержадміністрації Юлії Костюніній щодо обласного конкурсу «Жінка Донеччини», який планується провести у травні 2023 року.

На нараді були присутні радник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Тамара Лук’янчук, представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, благодійного фонду «Слов’янське серце», комунальної установи культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури».

Як зазначила пані Юлія: «Зараз, коли чоловіки захищають нашу землю, на жіночі плечі приходяться всі труднощі забезпечення надійного тилу. Ми маємо багато прикладів коли жінки Донеччини волонтерять, організовують роботу гуманітарних штабів, надають допомогу населенню та просто продовжують виконувати свої професійні обов’язки. Це лікарі, вчителі, поліцейські, військові, майстрині, підприємці.

І саме тому актуальним є відмітити досягнення жінок та жіночих організацій, які своєю діяльністю сприяють розвитку державотворення, економіки, освіти, культури, є неформальними лідерами в різних галузях та впливають на громадське життя Донецької області.»

Ініціаторами проведення конкурсу виступили управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з благодійним фондом «Слов’янське серце».

На робочій зустрічі було обговорене положення про проведення конкурсу та проблемні питання, з якими можна стикнутися під час підготовки до проведення конкурсу.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації