портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Подружжя з Дружківки відкрило центр реабілітації та масажу в Полтаві

Опубліковано 24 червня 2024 року, 15:36 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Мешканці Донецької області доводять, що люди зі Сходу України - незламні: не падають духом, розвивають свій бізнес, допомагають іншим.

Максим і Валерія Садовенки знають, що таке починати з нуля: тікати від війни, переїхати в незнайоме місто, шукати власний шлях.

Після тяжкої травми, яку Максим отримав на підприємстві, він вирішив пройти курс реабілітації самостійно, та вже через три місяці поїхав на змагання з баскетболу. Тоді Максим зрозумів, що буде працювати у сфері реабілітації й масажу. Хлопець працював в Центрі реабілітації людей з інвалідністю в м. Дружківка, паралельно проводив заняття з фізкультури в школі, а вдома - сеанси масажів.

Подружжя залишило рідну Дружківку, переїхало до Полтави; а нещодавно вони відкрили реабілітаційний центр. Максим працює реабілітологом, у тому числі з пораненими військовими на волонтерській основі. Травми різні: від важких поранень до ушкоджень спини від цілодобового носіння бронежилета. Валерія проводить масажі та SPA-процедури.

«Нам дуже подобається те, чим ми займаємося. Коли ти бачиш результати своєї роботи, чуєш відгуки, знаєш, що людині стало краще - ось це мотивація», - стверджує Валерія.

Український народ – рішучий та працьовитий.

Разом до Перемоги!