портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Подяки - за сумлінну плідну працю та організацію евакуації

Опубліковано 01 вересня 2022 року, 19:01 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

31 серпня заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна у м. Покровськ за сумлінну плідну працю, організацію евакуації населення Донецької області в умовах дії воєнного стану в Україні вручила подяки залізничникам та волонтерам міста, працівникам комунального закладу «Покровський педагогічний фаховий коледж».

Також за значний особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 31-ї річниці незалежності України подяку облдержадміністрації отримала представники сектору у справах сім'ї та молоді Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Донецької області та Покровський територіального центру соціального обслуговування. 

«Залізничники, освітяни, державні службовці, волонтери… Поряд з нелегкою працею, котра уже є проявом високих моральних цінностей, вони невпинно поспішають на допомогу іншим та реагують на суспільні виклики. Слів замало, щоб описати всю важливість роботи цих людей та вдячність їм. Часто ризикуючи своїм життям, відкинувши власні проблеми та потреби, втративши своє та своїх - вони допомагають іншим», - наголосила Юлія Костюніна. 

Наразі евакуація з Донецької області до безпечних регіонів України триває. Ознайомитись з порядком проведення евакуації можна за посиланням:  https://dn.gov.ua/.../yak-viyihati-do-bezpechnishogo...





За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації