портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 120 службових квартир буде налічувати багатоповерховий будинок, який споруджується у Краматорську

Опубліковано 02 вересня 2021 року, 18:17

Понад 120 службових квартир для правоохоронців, службовців-переселенців буде у багатоповерховому житловому будинку, спорудження якого нещодавно розпочалось у Краматорську. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко сказав на брифінгу у Краматорську сьогодні, 2 вересня.

Будівництво виконується за кошти обласного бюджету. 

“На жаль, розпочалися і певні маніпуляції навколо будівництва.  Одне з видань, наприклад, написало, що це буде «житло для чиновників». У цьому новому будинку буде 121 службова квартира (я наголошую – службова) для  переселенців, правоохоронців, службовців-переселенців. Квартири будуть повністю оснащені. Службовці, які здійснюють свою діяльність у Краматорську, в наближених містах, будуть мати можливість отримати службове житло відповідно до чинного законодавства, – на час їхнього перебування на службі чи посадах. У власність воно передаватися не буде. Тому просив би перевіряти інформацію та бути точним у формулюваннях.

Нагадаємо, це буде безкаркасний будинок із цегляними тримальними стінами та пласкою покрівлею. Тут передбачено спорудження двох ліфтів – пасажирського і вантажного. Будинок буде оснащений всім необхідними засобами пожежної безпеки. У підвалі будуть розміщені газосигналізатори, насоси та бойлерна. З 30 серпня розпочалась цегляна кладка першого поверху.