портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 34 тисячі потерпілих на виробництві Донецької області та членів їх сімей отримали щомісячні страхові виплати у вересні

Опубліковано 28 вересня 2022 року, 16:16

У Донецькій області завершено фінансування страхових виплат за серпень поточного року.

Щомісячні страхові виплати від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області упродовж вересня вже отримали понад 34 тисячі потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членів їх родин у разі смерті потерпілих.

Загалом у поточному місяці перераховано на банківські картки або доставлено листоношами 223,2 мільйона гривень щомісячних страхових виплат.

Нагадуємо, такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у поточному місяці за попередній.

Управлінням також повністю профінансовані витрати на виплату одноразової допомоги потерпілим на виробництві в разі стійкої втрати ними професійної працездатності на загальну суму 1,7 млн грн.

Оперативна інформація про стан фінансування страхових виплат, лікарняних і декретних допомог оновлюється у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund

За матеріалами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області