портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 70 активістів Донеччини візьмуть участь у навчальній програмі «Академія громадського активізму»

Опубліковано 18 травня 2021 року, 16:25

Понад 70 активістів з Донецької області стали студентами «Академії громадського активізму», яка стартувала сьогодні,  18 травня. Про це повідомив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз під час  урочистого запуску навчальної програми.

Учасники програми дізнаються про сучасні тенденції роботи у громадському секторі та можливості розвитку власних організацій. Слухачі Академії зможуть опанувати нові інструменти проєктного менеджменту, посилити власні навички з фандрейзингу, дістати практичні поради щодо діяльності громадських організацій, а також навчаться ефективно комунікувати з іншими організаціями та місцевою владою.

 «Громадянська освіта – це саме те, що виконує основну функцію освіти, адже формує свідомих та небайдужих громадян. Сьогодні вона лише починає свій розвиток, тому важливо долучатися до цього процесу, адже разом ми можемо стати його каталізаторами. Дуже приємно, що завдяки синергії влади та громадськості  сьогодні понад 70 представників Донеччини стали студентами Академії громадського активізму», - зазначив перший заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз. 

Нагадаємо, Академія громадського активізму – програма, яка реалізується Фондом Східна Європа та Інтерньюз-Україна за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні». Мета Академії – покращити рівень лідерських навичок її учасників, розглянути за пунктами організаційну та комунікаційну складову їхніх організацій і запропонувати нові якісні рішення для професійного зростання. Участь у навчанні зможуть взяти мешканці підконтрольних Україні територій Донецької, Луганської та Херсонської областей, які займаються громадською чи соціальною діяльністю.