портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Порушення протиепідемічних вимог виявлені на 1909 об’єктах на Донеччині, - Держпродспоживслужба

Опубліковано 16 жовтня 2020 року, 13:35

Порушення протиепідемічних вимог виявлені у 1909 підприємствах, установах та організацій  у Донецькій області з початку пандемії.  Про це перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк повідомив на брифінгу у Краматорську 15 жовтня.

Він нагадав, що Головним управлінням  Держпродспоживслужби у Донецькій області в межах компетенції здійснюються заходи з запобігання поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV. 

«З початку введення карантину у складі оперативних груп, створених при місцевих органах виконавчої влади, було здійснено загалом 7 516 комісійних моніторингових заходів щодо виконання підприємствами, установами, організаціями протиепідемічних вимог.   При встановленні фактів на місці негайно надаються пропозиції, приписи, які усуваються оперативно», - зазначив Володимир Кирилюк.

Самостійно Головне управління  Держпродспоживслужби на Донеччині здійснило  моніторингові перевірки у 7320  об'єктах торгівлі, громадського харчування, дитячих дошкільних закладах, закладах оздоровлення та відпочинку, закладах середньої і вищої освіти, пунктах зовнішнього незалежного оцінювання, гуртожитках і інших об’єктах.

Нагадаємо, що Володимир Кирилюк закликав мешканців Донеччини проявити соціальну відповідальність і виконувати протиепідемічні рекомендації, щоб не підводити під штрафи представників бізнесу.